Nadaljuj

Ustvarimo čudovite spomine

Zgornjesavka dolina velja za eno najlepših dolin na skrajnem severozahodu Slovenije. Odkrijte jo! Zapeljite se po urejenih poteh s kolesom ali odpravite peš v neznano. Ko se odene v belo preobleko, zavijugajte po njej s smučmi in se pomerite s svojimi najmlajšimi v kepanju. Prav nič pa ne bo narobe, če boste dan preživeli s skodelico toplega čaja ob kaminu.

Image title

Odkrijte pozabljene zgodbe

Podkoren leži na robu Triglavskega narodnega parka, ob izviru Save Dolinke, med Karavankami in Julijskimi Alpami. Očarljiva vas, ki ima veliko daljšo zgodovino kot sosednja Kranjska gora, je obiskovalce s svojo pravljično podobo in neokrnjeno naravo privlačila že od nekdaj. Pustite se ji zapeljati tudi vi.


Image title

Raziščite okolico

Tik za vasjo Podkoren je naravni rezervat Zelenci s čudovitim smaragdnim jezerom, ki očara v vseh letnih časih. Jezero Jasna v Kranjski gori je popoln kraj za sprostitev in osvežitev v poletni pripeki. Kranjska Gora ni le smučarsko središče, temveč ponuja mnoge naravne in kulturne zaklade. Nordijski center Planica pa je pravi naslov za ljubitelje adrenalinskih doživetij.

Image title

Ko se narava prebudi

Prelepa narava vas vabi v svoje naročje v vseh letnih časih. Lahko jo opazujete, ko se prebuja, ali ko se odpravlja k počitku. Raziščite njene skrite kotičke peš ali s kolesom, po ravnem ali navkreber. Spočijte si ob bistrih potokih in jezerih. Zajemite svež gorski zrak s polnimi pljuči. Zahvalite se svojemu telesu za vse, kar zmore.

Image title